SUPPORTERN: ”Malmö betyder allt för mig”

Han gick på sin första Malmömatch 2008 och sedan fyra år tillbaka sitter han i Redhawks Supports styrelse. Malmö betyder allt för supportern som Hockeybladet träffat.

Malmö betyder allt för Hasse Larsson, idag sitter han i styrelsen för Redhawks Support. För Hockeybladet berättar han om hur hans intresse för Redhawks började och vad han tror om säsongen. När Hockeybladet möter upp Hans Larsson inför torsdagens Skånederby sitter han vid Redhawks Supports monter i Malmö Arena, där han tillsammans med andra styrelsemedlemmar i supporterföreningen säljer han lotter och registrerar nya medlemmar. Hans har suttit i Redhawks Supports, Malmös officiella supporterklubb, styrelse i fyra år och fick sitt hockeyintresse efter en fest.

– Det var via en kompis som jag lärde känna på en fest. Han sa att jag borde testa på att gå på hockey eftersom det var kul och man lärde känna nytt folk, säger Hans.

Hans första match var 12 november 2008 när Malmö spelade sin första match i Malmö Arena. För motståndet stod Leksand och hemmalaget vann med 2-1. Det bästa minnet Hans har med Malmö är ett Skånederby.

– Det måste vara när vi mötte Rögle förra säsongen. Malmö vann med 5-0 och det var riktigt härlig stämning i arenan.

”Första jag tänker på”

Att klubben och laget betyder mycket för Hans Larsson är det inget snack om.

– Malmö betyder allt för mig, jag behöver inte säga mer. På matchdagar är Malmö det första jag tänker på och det sista jag tänker på innan jag somnar är när Malmö spelar nästa match.

Att det går bra för Malmö denna säsongen är Hans säker på, men han tycker samtidigt att man borde satsa mer på vissa spelare.

– Jag tror vi tar oss långt i år. Jag tror att vi kan ta oss hela vägen till final med tanke på det laget vi har nu. Malmö har gjort en del värvningar som är riktigt bra, där är också en del som jag tycker man borde satsa mer på, avslutar Hans Larsson.

Läs mer om Redhawks>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN