Rögles succémålvakt: ”Vi kan bli ännu bättre”

Han har imponerat stort och gett en viktig stabilitet till Rögles försvar. I kvällens seger stod han återigen i fokus. Hockeybladet.nu har träffat Rögles succéman Justin Pogge som menar att laget kan bättre.

Rögle tog under tisdagskvällen säsongens första trepoängare när serieledande Färjestad besegrades på hemmaplan i Lindab Arena. Matchen slutade 5-2 och Justin Pogge stod återigen i centrum med sina 30 räddningar.

Säsongens första trepoängare och ni tog den mot ditt gamla lag Färjestad. Hur känns det?
–Det känns såklart jättebra. Jag tycker verkligen att vi gjorde en stark laginsats idag och visade för oss själva att vi kan tävla mot vilket lag som helst i den här ligan. Färjestad är ett bra lag och de gav oss ingenting gratis. Vi fick jobba för den här segern och det var riktigt sköna tre poäng.

Du hade två bra säsonger i Färjestad och har spelat med flera av killarna som är i laget idag. Hur är det att ställas mot sitt gamla lag?
–Det är alltid lika konstigt att spela mot ett lag man tidigare representerat. Det är lite extra nerver inför matchen men så fort pucken släpps är det som att möta vilka motståndare som helst.

”Vi kan bli ännu bättre”

Detta var din fjärde match i Rögle och laget har presterat bättre och bättre i de här fyra matcherna. Har ni toppat formen nu i och med dagens seger?
–Den första matchen var jobbig både för mig och för laget. Sedan dess har vi poäng i tre raka matcher och jag håller med dig om att vi har spelat bättre och bättre. Men jag tror fortfarande att vi kan bli ännu bättre. Vi är ett bra lag och det finns fortfarande saker i vårar spel som kan förbättras och det kommer vi att jobba med under de kommande dagarna.

Hur har den här första tiden i Rögle varit för dig?
–Den har varit bra! Både de andra i klubben och även fansen har varit väldigt välkomnande. Jag trivs väldigt bra i Sverige och har nu flyttat in i min lägenhet i Ängelholm. Jag ser fram emot resten av säsongen. Nu gäller det bara att fortsätta jobba hårt och fortsätta vara ödmjuka. Vi är fortfarande ett av lagen i botten av tabellen och det är något vi vill förändra. Den enda vägen är upp.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN