AGENTEN: ”En spelare som Jonsson-Fjällby blir inte svårplacerad”

Nu meddelar Washington Capitals PR-team att man skickar ner Axel Jonsson-Fjällby till AHL. Hockeybladet talade tidigare med Axels agent om hur dem jobbar om ”jägarn” skulle bli nedflyttad.
-Vi tar den diskussionen då, en kille som Axel blir inte svårplacerad för mig, säger Axels agent till Hockeybladet.

Nu meddelar CapitalsPR på sin Twitter att spelare som Hobbs, Ikonen, Johansen, Jonsson-Fjällby blir nedskickade till AHL. Hockeybladet talade tidigare med Jonsson-Fjällbys agent som tydligt sa att NHL var fokus nummer ett och inget annat var aktuellt innan klubben meddelar om det blir NHL eller AHL.

-Vi jobbar efter att han tar en plats, inget annat är aktuellt. Skulle det vara så att han inte tar en plats i laget så tar vi den diskussionen då. Just u är det full fokus på att ta en plats. Jag vill inte säga något annat i media för det är bara spekulationer och det håller jag mig borta ifrån.

”Blir inte svårplacerad”

Axel och hans agent har hela tiden jobbat efter att han ska ta en plats i laget. Det har tidigare spekulerats i att Axel vänder hem till Djurgården om han skulle bli nedskickad i AHL. Något agenten varken bekräftar eller dementerar.

-Jag är tråkig i mina svar jag vet. Men det där är bara spekulationer som sagt. skulle han bli nedskickad så tar vi det då. Det finns inget klart, men en kille som Axel Jonsson-Fjällby blir inte svårplacerad om vi väljer att kolla på alternativ.

Sportchefen fåordig

Hockeybladet pratade även med Djurgårdens strategiste sportchef Joakim Eriksson som inväntar vad som sker i NHL och vad som sker med spelare som Jonathan Davidsson och Jonsson-Fjällby.

-Skillnaden mellan exempelvis Jonathan Davidsson och Jonsson-Fjällby är att Davidsson har ett gällande kontrakt med oss. Skulle Davidsson inte ta plats i NHL och hamna i AHL så kommer han spela med Djurgården nästa säsong. Jonsson-Fjällby står utan kontrakt med oss, det är den största skillnaden. Sen pratar vi såklart med Jonsson-Fjällby och det har vi gjort sedan dagen han först åkte över.

Även agenten bekräftar att det blir spel i Djurgården om Jonathan Davidsson skickas ner i AHL.

-Det blir spel i SHL/DIF om han inte tar en NHL-plats, skriver Davidssons agent i SMS till Hockeybladet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN