HYLLNINGEN: Pudding firar 1 000 matcher – vi lät en legend beskriva honom

Ikväll mot Schweiz är det dags att fira en legendar inom svensk ishockey. Materialaren Anders ”Pudding” Weiderstål firar 1 000 matcher med Tre Kronor, det kan skeva lite i räkningarna – men han ska firas och hyllas ändå. Så från Hockeybladet säger vi GRATTIS PUDDING!
– Det är Pudding som ligger bakom allt, säger Håkan Södergren till Hockeybladet.
HYLLNINGEN: Pudding firar 1 000 matcher – vi lät en legend beskriva honom
Foto: Svante Nilsson

Anders ”Pudding” Weiderstål är en legend inom svensk ishockey och idag firar vi på Hockeybladet att han har gjort 1 000 matcher i Tre Kronor. Det kan diffa på någon match och någon match ska han ju firas.

 

 

Vi ar satt ihop en liten video där han berättar lite anekdoter från sin tid med Tre Kronor, men framförallt släpper vi fram Håkan Södergren som är en av de största inom practical jokes enligt Weiderstål. Södergren försöker i stället skylla allt, nåväl nästan allt på Pudding som är en skojfrisk person.

”Hovan”

När vi frågar de båda om den förre landslagsläkaren Lennart ”Hovan” Hovelius väljer de båda att berätta samma story. Den om när däcken plockades av från ”Hovans” bil. Naturligtvis låter vi båda berätta den tillsammans.

Klocka

HYLLNINGEN: Pudding firar 1 000 matcher – vi lät en legend beskriva honom
Foto: Svante Nilsson

Av en privatperson, urhandlaren, Svante Nilsson fick Weiderstål en klocka som minne av dagens stora händelse. Klockan överlämnades vid ett tidigare tillfälle.

Så med all kärlek från oss på Hockeybladet och från hela Hockeysverige ett stort GRATTIS till 1 000 matcher!

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN