TÄVLING: Vinn signerat exemplar av ”Honkens” bok

Vinn signerat exemplar av ”Honkens” bok ”Stolparna var mina bästa vänner”. Hockeybladet har fått ett exemplar att tävla ut, då vi närmar oss 10 000 likes på Facebook.

Vi på Hockeybladet närmar oss 10 000 likes på vår Facebooksida. Det firar vi med en tävling där du kan vinna ett signerat exemplar av ”Honkens” bok ”Stolparna var mina bästa vänner”. Boken är skriven av Leif ”Honken” Holmqvist själv tillsammans med Andreas Slätt och Janis Petrov.

En legend

Leif Holmqvist, mer känd som ”Honken” är Gävlesonen som slog igenom i AIK på 60-talet. Genom åren gjorde han sig känd som målvakten som vägrade ha ansiktsskydd, kallade stolparna för sina bästa vänner. ”Honken” blev folkkär med sin speciella spelstil och sina 202 landskamper med Tre Kronor, sju VM-medaljer varav tre silver. Dessutom vann han Guldpucken 1968 och 1970. 1976 valdes han in i Världslaget.

I Sverige representerade han två elitklubbar Strömsbro och AIK. Han testade även på spel i England och i amerikanska WHA. I slutet av 70-talet avslutades karriären med tre säsonger i division 1, två i HV71 och en i Hanhals. 1999 blev ”Honken” invald i Internationella Ishockeyförbundet, IIHF:s, Hockey Hall of Fame. Han är även invald i Svensk Ishockeys Hall of Fame som nummer sju i ordningen.

Vinn boken

Nu kan du vinna boken ”Stolparna var mina bästa vänner” genom att gå ut på vår Facebooksida och följa instruktionerna. Här kommer du till tävlingen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN