KONTRAKT 2020/21: Örebrospelarna som kan lämna klubben

Här är Örebrospelarna som kan lämna klubben efter säsongens slut. SHL går in i sitt slutskede och lagen säkrar sina trupper, vissa spelare stannar, andra går.

SHL går in i sitt slutskede och lagen säkrar sina trupper, en del spelare kan komma att gå till andra klubbar eller välja att avsluta karriären. Detta är Örebrospelarna som kan lämna klubben efter säsongen.

Här är Örebrospelarna med utgående kontrakt i klubben och där med lämna föreningen efter säsongens slut. Transferfönstret stängde för lite mer än en vecka sedan och det är alltså inte längre möjligt att plocka in nya spelare i truppen. Så här ser läget ut för det klättrande laget inför säsongens slutskede. Örebro, som tidigare har varit i mycket god form och klättrat bland topp tre i ligan, har tappat lite i slutskedet av säsongen, men har fortfarande mycket god chans att ta sig till topp sex. Vilka spelare får förnyat förtroende och vilka tvingas lämna?

Spelare med utgående kontrakt

Dominik Furch, målvakt
Kristian Näkyvä, back
Jordan Boucher, forward
Shane Harper, forward
Viktor Lodin, forward
Ryan Stoa, forward
Marcus Weinstock, forward

Vilka spelare tycker du ska stanna i Örebro? Vilka har underpresterat i år och förtjänar inte att stanna kvar i klubben?

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN