TV-profilen vill stå i båset igen

Han har länge varit en stor profil i TV:n för folk runt om i hockeysverige. Nu öppnar den tidigare Djurgårdstränaren Niklas Wikegård för att stå i båset igen.
– Jag kommer att vara ledare igen, säger tv-experten till 24uppsala.se.

Niklas Wikegård är och förblir en stor profil. Han har varit med i olika hockeysändningar under de senaste åren. I en intervju med 24Uppsala berättar han att han är sugen på att coacha ett lag igen. Men det kommer inte ske inom den närmsta tiden.
– Jag kommer vara ledare igen. Jag trodde jag var helt klar med att vara tränare, och trodde aldrig jag skulle säga det här. Men jag är sugen och kommer att vara ledare igen någonstans men det kommer inte ske de närmaste åren, säger Niklas Wikegård till 24Uppsala.

”Kommer vara en drömförening”

Senast han tränade ett lag var 2005 när han hade hand om Djurgården. Sedan dess har 53-åringen hållit till i TV-rutan. I intervjun avslöjar han också att drömföreningen är Almtuna.
– Almtuna kommer vara en drömförening om några år när man kommer in i nya hallen.
Det kommer inte vara en drömförening bara för mig, utan jag tror att det kommer vara en kö med ledare som vill vara i en sådan förening, säger han.

Jobbar i Division 1

Wikegård har erfarenheter som scout i NHL, tränare för Malmö Redhawks och Djurgården och just nu arbetar han för Wings HC i Division 1 som Senior Advisor.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN