FBK-SILLY: Forwarden får lämna efter endast en säsong

När Färjestad hade återträff idag saknades flertalet spelare. En av dem var forwarden som anslöt från HV71 inför säsongen. Nu meddelar Färjestad att man bryter kontraktet efter endast en säsong.

Forwarden Christoffer Törngren fick sparsamt med speltid i Färjestad under säsongen. Han tillbringade större delen av säsongen i fjärdekedjan nu går han och klubben skilda vägar. Christoffer stod för 16 poäng på 51 matcher för Färjestad denna säsong.

-”Törna” har inte fått den utvecklingen som både vi och han hoppats på. Jag har pratat med honom nu på morgonen och vi är överens att det här är det bästa för båda parter. Det är tråkigt när inte saker faller ut som man tänkt, men det är också en del av den värld vi lever i. ”Törna” är en go kille som vi önskar all lycka framöver, säger sportchef Peter Jakobsson till klubbens hemsida.

Anslöt från HV71

Christoffer Törngren anslöt från HV71 inför denna säsong där han vann SM-guld. Målet för Törngren var att ta nästa steg i sin karriär i Färjestad men nu väljer båda parter gå skilda vägar. Enligt uppgifter så ska Törngren vara klar för en annan klubb och övergången kommer offentliggöras inom en snar framtid.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN