Tidigare Röglebusen klar för ny klubb – blir lagkamrat med Jämtin

Andre Deveaux är känd som en buse i Sverige och blev avstängd från svensk ishockey efter sitt tilltag mot Västerås Per Helmersson i en kvalmatch till SHL, säsongen 2014-2015. Nu är kanadensaren klar för ny klubb och han blir nu lagkamrat med en annan buse, nämligen Andreas Jämtin.

Andre Deveaux fick under uppmärksammade former lämna Rögle efter sitt tilltag mot Per Helmersson i Västerås under en uppvärmning i en kvalmatch till SHL säsongen 2014-2015. Det ledde till att han blev avstängd från att spela i svensk ishockey under en säsong.

Säsongen 2015-2016 var han klubblös och många trodde att karriären var över. Men i våras blev han klar för den tjeckiska storklubben Sparta Praha i samband med CHL-slutspelet. Det blev bara sex matcher i klubben innan man kom överens om att bryta.

Men nu har Deveaux hittat ny klubb igen. Det är Sheffiels Steelers som gjort klart med den 33-årige forwarden, med massvis rutin från spel i NHL och KHL. I England och Sheffield blir han lagkamrat med en annan buse, Andreas Jämtin som nyligen kommit till klubben.

– Vi har värvat en spelare som spelar ett tufft spel men som även kan producera. Han har en vilja och hunger som jag ville addera till vår trupp. Andre för med sig stora erfarenheter efter spel i toppligor som NHL, KHL och AHL, säger lagets tränare Paul Thompson i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN