Tidigare Brynäsare klar för ny klubb – i Norge

Den tidigare Brynäs-spelaren Simon Löf har hittat ny klubb efter att ha lämnat sin italienska klubb. Backen är klar för norska Sparta Sarpsborg. Inledningsvis gäller kontraktet över en månad med möjlighet till förlängning.

Efter att ha inlett säsongen i italienska Sterzing/Vipiteno, där det blivit tre poäng på tolv matcher, är Simon Löf nu klar för spel i norska högstaligan med Sparta Sarpsborg.

– Jag fick ett bra intryck av klubben. Jag satsar på att det här bli bra och målet är att förlänga kontraktet med Sparta, säger Löf till klubbens hemsida .

Gävlefostrade Löf spelae i Brynäs fram till säsongen 2014. Sen dess har han hunnit med en hel del klubbar i både Sverige och utlandet. Nu är han klar för en ny utländsk klubb, i Norge. Sparta Sarpsborg har skrivit kontrakt med backen på en månad med option på förlängning.

– Vi har fått in en väldigt rutinerad spelare trots sin unga ålder. Han har upplevt mycket på kort tid, och är en ung erfaren back. Med rätt utveckling kan han snart ta steget tillbaka till SHL, säger Spartas tränare Lenny Eriksson till klubbens hemsida.

Simon Löf har ett SM-guld på sin meritlista som han tog med Brynäs 2012.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN