Sallinen nobbar Sverige – stannar utomlands

Den tidigare Djurgårds och Leksands-spelaren Tomi Sallinen drog över till KHL efter att ha lämnat Djurgården ifjol. Nu nobbar han Sverige och SHL efter att ha brutit kontraktet borta i KHL.
– Det finns ett stort intresse från SHL men han kommer inte tillbaka, han kommer att stanna kvar utomlands. Mer vill jag inte säga, säger agenten Tomas Sjögren till Hockeybladet.nu.

27-åringen kom under gårdagen överens med sin KHL-klubb Neftechimik Nizjnekamsk att kontraktet skulle brytas. Igår rapporterade Mattias Ek på Expressen att finnen var tillgänglig på marknaden och sedan dess har ryktena börjat spridas.

Flera fans hoppades på att han skulle välja att återvända till SHL men nu meddelar agenten att det inte blir så – istället stannar han kvar utomlands.
– Det finns ett stort intresse från SHL men han kommer inte tillbaka, han kommer att stanna kvar utomlands. Mer vill jag inte säga, säger agenten Tomas Sjögren till Hockeybladet.nu.

Under tiden i KHL har finnen bidragit med 3 poäng på 19 matcher. Igår bröt han kontraktet och är nu tillgänglig för lag på den europeiska marknaden.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN