Kommer Leif Carlsson fortsätta leverera?

Under söndagseftermiddagen ställs det ”nya” Leksand med Leif Carlsson i båset mot tabelltvåan Oskarshamn med en formstark poängkung, Lucas Elvenes.

Leif Carlsson har fått en kanonstart på nya jobbet i Leksand. Man tog en klar vinst mot Karlskoga med 4-0 under hans första 60 minuter i båset. Det var innan han ens hunnit göra en isträning med laget. Man såg klara förändringar i spelet hos Leksand och man kan bara vänta sig ännu fler förändringar till dagens möte med Oskarshamn.

På andra sidan hittar vi Oskarshamn som gått riktigt starkt de elva omgångarna som spelats. Man placerar sig på en andraplats i tabellen och kommer från två raka trepoängare. Samtidigt har man också, kanske den hetaste i hockeyallsvenskan just nu, Lucas Elvenes, 18, i truppen. På de fyra senaste matcherna har han samlat ihop sju poäng och han tillsammans med sin kedja ser just nu ut att vara en av seriens bästa.

Oskarshamn har erfarenhet av att möta nya tränare i form av Södertäljes nye Ulf Lundberg. Då blev det förlust efter förlängning. Frågan är om tränarspöket lever kvar för Oskarshamn och om Leksands form håller i sig när de båda möts denna söndagseftermiddag.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN