HV-backen skadad på träning

Alexander Ytterell och Kristofer Berglund är fick sina säsonger inställda på grund av skador. Nu är ytterligare en back uppsatt på HV:s skadelista. Detta efter att HV-backen skadat sig i samband med träning.

På dagens träning var oturen framme för ytterligare en back i HV71. HV-backen Dylan Reese skadade sig i när laget tränade special teams.

-Det var en vanlig situation i hockey, en närkamp och jag hakade i en annan spelare, berättar Reese för JP-sporten.

Svar på torsdag

HV71 kunde inte kommentera vilken typ av skada Dylan råkat ut för och han kommer undersökas noggrannare under torsdagen. HV71:s sjukgymnast Andreas Frostemark var fåordig om Reese status till JP-sporten under onsdagseftermiddagen.

-Knäskada på träning. Undersöks ytterligare nu i eftermiddag. Vet mer i morgon (torsdag), skriver han i ett sms till JP-sporten.

-Jag vill inte säga för mycket innan jag vet säkert vad det är men det handlar om en underkroppsskada, höger ben och det gjorde väldigt ont. Vi måste göra lite fler tester innan vi vet säkert om det är det vi tror det är. Jag vet mer i morgon (torsdag) men förhoppningsvis är det inte så allvarligt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN