Hånberg blickar utomlands: ”Har fått några intressanta erbjudanden”

För Per Hånberg har det varit en tuff säsong. Den femte februari fick han sparken från Karlskrona. Nu ska han ta beslut om vad han ska hitta på nästa säsong.
– Jag ser fram emot nästa säsong och dess utmaningar, säger Per Hånberg till Hockeybladet.

Utvärderar sig själv

När Per Hånberg fick sparken i februari var det många som höjde på ögonbrynen. Även för huvudpersonen själv kom det som en överraskning.
– Det är såklart aldrig kul att höra att man inte är önskvärd. Men samtidigt får man respektera de beslut som tas. Givetvis var det inte så lätt att lägga tre fantastiska år bakom sig, men jag har bearbetat det och kollar istället på vad jag gjorde bra och vad jag kan göra bättre, säger han.

Utländskt intresse

För den tidigare Karlskronatränaren väntar nu en oviss framtid. Klubbar från utlandet och de svenska ligorna har hört av sig. Det bekräftar han för Hockeybladet.nu.
– Det har kommit lite intresse utifrån. Jag har några erbjudanden att ta ställning till. Det är möjligt att jag hamnar utomlands, säger han, samtidigt som han påpekar att:

– Jag låser mig inte någonstans. Jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att få ett nytt SHL-uppdrag även om klubbarna som söker tränare, inte är så många. Skulle det sen finnas allsvenska lag med spännande visioner så är jag öppen för det, helt klart.

Vilka klubbar utomlands gäller det?
– Det väljer jag att hålla för mig själv, det är för känsligt just nu. Det har tagits lite kontakter här och där, sen får vi se vad som händer här framöver de närmsta veckorna.

FAKTA
Namn: Per Hånberg
Född: Stockholm
Ålder: 50 år
Tidigare klubbar: Uppsala IF, Sunne IK, Gherdëina, Örebro HK, AIK Hockey, Almtuna IS, HC Vita Hästen, Karlskrona HK
Aktuell: Letar nytt jobb efter att ha fått sparken från Karlskrona i februari.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN