Han nobbar Djurgården – igen

Det har under ett tag ryktats om att norske landslagsmannen Patrick Thoresen skulle återvända till Djurgården. Så blir inte fallet. Istället har forwarden kritat på för KHL-laget SKA St. Petersburg.

Den norske landslagsforwarden Patrick Thoresen, 34, har en historik i Djurgården. Tre mycket framgångsrika säsonger i klubben i mitten på 2000-talet banade väg för två säsonger med NHL-spel. Säsongen 2015/16 var han tillbaka i Stockholmsklubben och gjorde stor succé med 48 poäng på 49 matcher. Efter en säsong i schweiziska Lions ryktades han sedan återvända till Djurgården inför årets säsong. Valet föll istället på norska laget Storhamar där succén varit stor.

Nobbar Djurgården – igen

Efter succén har Djurgårdsryktena tagit fart igen och uppgifter har gjort gällande att klubben velat plocka hem norrmannen. Så blir dock inte fallet. Thoresen har istället skrivit på ett kontrakt med ryska KHL-laget SKA St. Petersburg. Detta Storhamar meddelar på sin hemsida. Storhamar har dock förhoppningar om att få tillbaka stjärnan redan nästa säsong.
– Vi hoppas att han kommer tillbaka till Storhamar under säsongen 18/19, säger Storhamars ordförande Njål Berge klubbens hemsida.

LÄS MER:

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN