Brynäs prestigevärvning är bäst i oktober

Brynäs kanadensare Daniel Paille får pris av C More som oktober månads bäste spelare. Forwarden svarade för elva poäng totalt under säsongens andra månad.

Jag vill givetvis fortsätta prestera och göra mål, säger 32-åringen till C More.

Månadens spelare är ett pris som delas ut till den spelare i SHL som gjort det största avtrycket under månaden. Förra månaden gick priset till Dennis Everberg i Växjö Lakers. I oktober var det Brynäs hete kanadensare som fick ta emot priset efter en stark månad med totalt elva poäng och åtta mål. Paille som hade en svag inledning och gick mållös under september har vaknat till ordentligt.

– Jag är överraskad och hedrad. Det finns många bra spelare här som öser in mål år efter år.

Daniel Paille med tolv säsonger och 582 matcher från NHL i bagaget, blev lite av en prestigevärvning för Brynäs inför säsongen. Nu har kanadensaren visat upp för den svenska publiken varför han blir att räkna med under säsongen.

– Paille har verkligen visat vilken klasspelare han är. Han har en mer offensiv roll här än i Nordamerika och har klarat övergången galant, säger Lena Sundqvist, kommentator på C More.

Lena Sundqvist är en av jurymedlemmarna till priset ”Månadens spelare” som delas ut av SHL, tillsammans med C More och Scandic.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN