Vinna eller försvinna för Frölunda

Luleå har fått upp Frölunda i en ordentlig brygga i kvartsfinalserien. I kväll kan semifinallag två vara klart och i så fall är Skellefteås semifinalmotståndare klara. Vinner Luleå är säsongen över för Frölunda, vilket skulle vara en stor besvikelse för göteborgarna.

Frölunda har på intet sett gett upp hoppet om en semifinalplats trots det prekära läget som laget hamnat i. Luleå har dessutom fått matcherna dit de vill. Att det går att vända på steken ser forwarden Niklas Lasu som en självklarhet.

– Jag var med när vi vände underläge med 3-1 i matcher till seger med 4-3 mot Linköping men jag var också med när vi hade 3-1 i matcher och tappade till 3-4. En sak är säker, det krävs så lite för att det ska vända och det är tämligen tufft att vinna den fjärde matchen, säger han till Frölundas hemsida.

Luleå har greppet och även självförtroendet i matchserien och ser nu chansen att vinna på bortaplan och därmed något skrällmässigt ta sig till semifinal. Vinner Luleå ikväll väntar tio dagar ledigt.

Tips: 2-3 efter förlängning

[yop_poll id=”8″] [yop_poll id=”24″]

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sjutton − elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN