Vilket lag gör självmål i kvällens möte?

Varje match i ödeskvalet mellan Leksand och Malmö har avgjorts tack vare självmål. Den första matchen avgjordes genom ett Leksandssjälvmål och i de två senaste matcherna är det Malmö som stått för den bedriften.

Nu är matchserien tillbaka i Malmö och Leksand har tagit tillbaka taktpinnen efter två raka segrar. Nu har masarna chansen att koppla ett rejält grepp om matchserien. Morasonen Mats Lusth i Malmös bås har inte mycket till övers för motståndet och hoppas kunna tagga sitt lag att vända på matchserien till Malmös fördel ytterligare en gång.

Det är hur som helst svårt att sia om matchens utgång, helst skulle man vilja veta vilka det är som står för matchens självmål.

Känslan är att Leksand har hittat matchtempot och trots att man är skadedrabbade är skillnaden mellan lagen för stor för att Leksand ska tappa serien. Däremot får de mycket svårt att vinna i Malmö Arena.

För Malmö är det snudd på vinna eller försvinna och man kommer att spela med kniven mot strupen och då är laget som bäst.

Tips: Malmö drar det längsta strået ikväll och vinner efter förlängning. 3-2 till Malmö efter förlängning.

[yop_poll id=”17″]

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

arton − 16 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN