Veckans lag i SHL – vecka sju

Efter helgen återstår det sju eller åtta omgångar av SHL och matcherna blir allt viktigare. Hockeybladet har tagit ut veckans lag för vecka sju.

Anders Lindbäck, Rögle – tre segrar

Det dröjde 15 matcher i Rögle innan Anders Lindbäck kunde bärga den första trepoängaren till sitt utsatta lag. Sedan har det fortsatt av bara farten. Nio poäng för Rögle under förra veckan och tongivande i Rögle var som vanligt Anders Lindbäck.

Lindbäck hade en räddningsprocent på 92,31 procent under veckan.

Ryan Gunderson, Brynäs – fem poäng (0+5)

Amerikanen spelar mest i Brynäs och hade fem assist under veckan. Gunderson hkan vara skillnaden mellan succé och fiasko för Brynäs när de summerar säsongen. 31-åringen är inte bara bra offensivt, han leder Brynäs i defensiven.

Kevin Marshall, Rögle – tre poäng (1+2)

Tre segrar och mest speltid i Rögle, dessutom tre poäng gör att den kanadensiske backen Kevin Marshall tar plats i veckans lag.

Joakim Lindström, Skellefteå – fem poäng (3+2)

Skellefteå och Joakim Lindström spelade bara två matcher i veckan, trots det mäktade Lindström med hela fem poäng. Är det någon spelare som Rikard Grönborg borde röka fredspipa med så är det Lindström. Han behövs i Tre Kronor.

Emil Pettersson, Växjö – fem poäng (2+3)

På två matcher levererade Emil Pettersson fem poäng. Efter att ha varit placerade i någon form av frysbox i Skellefteå har han blivit stekhet.

Jesper Jensen, Brynäs – sju poäng(2+5)

Brynäs danske stjärna hade en magisk start på veckan med fem poäng i målfesten mot Djurgården, han följde upp det med två poäng i mötet med Leksand. Brynäs är på gång igen och Jensen är en starkt bidragande orsak till det.

Saknar du någon spelare i veckans lag? Kommentera gärna.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN