Veckans lag i SHL

Söndag betyder veckans lag här på Hockeybladet och vi summerar den gångna veckans bästa spelare i SHL. Med på listan finns en gallerspelare och två unga och talangfulla backar. Diskutera gärna laget på våra sociala medier.

Målvakt: Adam Reideborn (Djurgårdens IF)
Var rena väggen mot ett målfarligt Brynäs när Djurgården vann med 0-3. Har ofta fått kritik för sitt ojämna spel men den här matchen visade verkligen Reideborn sin absoluta toppklass. Kan Reideborn bygga vidare på det här och fortsätta briljera i målet?

Back: Sebastian Aho (Skellefteå AIK)
Ett mål och tre assist för Aho den gångna veckan och Skellefteå har mycket att tacka för när Aho är inne på plan. Utvecklats något enormt under säsongen och verkligen varit en bidragande orsak till Skellefteås vinster under veckan.

Back: Gabriel Carlsson (Linköping HC)
Även här en ung back. Avgjorde på egen hand mötet mot Örebro där man vann med 1-0. Spelar oerhört moget för sin unga ålder och är verkligen en back som Linköping kommer ha nytta av när det nalkas slutspelshockey i vår.

Forward: Patrik Lundh (Djurgårdens IF)
Spelat sin absolut bästa hockey under den gångna veckan samtidigt som Djurgården börjat få igång vinstmaskinen. Ett mål och en assist får Lundh med sig från veckans två matcher samtidigt som han får en plats i Hockeybladets femma för den gångna veckan.

Forward: Matt Anderson (Djurgårdens IF)
Oerhört värdefull för Djurgården. Satte hela tre straffar under straffläggningen mot Brynäs och gjorde dessutom två assist under matchens gång. Jobbar stenhårt över hela banan och det är precis en Anderson i högform som Djurgården behöver resten av säsongen.

Forward: Isac Lundeström (Luleå HF)
Vilken succévecka för ynglingen som den här veckan gjort två mål på två matcher. Har dessutom varit bidragande i två kvitteringar som genererat poäng. Ett riktigt framtidsnamn som Luleå kan tacka mycket för under den gångna veckan.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN