Veckans lag i SHL

Årets sista SHL-vecka har spelats och de flesta lag har blandat och gett såhär efter julledigheten. Vissa lag- och spelarprestationer sticker dock ut ur mängden.

Målvakt: David Rautio (Brynäs IF)
Fullkomligt fenomenal! Med kollegan Felix Sandström på JVM-uppdrag fick han stå alla tre matcher och släppte bara två puckar förbi sig. Motade 76 av 78 skott, vilket ger en veckobaserad räddningsprocent på 97,4.

Back: Nils Andersson (Malmö IF)
Den sedvanligt poängstarka backen samlade ihop hela fyra assistpoäng under veckan att addera till sina tidigare sju. Tre av dem kom i 6-0-segern mot Örebro i fredags.

Back: Niklas Arell (Karlskrona HK)
Laget vann två av sina tre matcher i veckan. Man pressade även serieledande Frölunda på bortaplan – och Niklas Arell är en general både framåt och bakåt i lagets försvar. Han noterades för 1+2.

Forward: Joachim Rohdin (Karlskrona HK)
Likt Niklas Arell drar Joachim Rohdin ett tungt lass för sitt KHK. Inledde målskyttet i två av lagets tre matcher och noterades även för en assist.

Forward: Kevin Clark (Brynäs IF)
I ett glödhett Brynäs som plockade åtta av nio möjliga poäng i veckan så sticker kanadensaren Clark ut. Gjorde två mål, varav ett till en viktig sen kvittering. Assisterade även till övertidsmålet mot HV71.

Forward: Erik Forssell (Malmö IF)
Malmö plockade bara tre poäng av nio möjliga i veckan, men mäktade med tio mål. Kaptenen var inblandad i hälften av dem och noterades för 3+2.

Bubblare:

Johan Holmqvist, Karlskrona HK
Bryan Lerg, Rögle BK
Jesper Jensen, Brynäs IF
Mattias Tedenby, HV71
Bud Holloway, Skellefteå AIK
John Persson, Färjestad BK

Saknas någon som Du tycker förtjänar en plats på listan? Kommentera gärna i fältet nedan!

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN