Växjö värvar från konkurrenten

Skellefteå AIK gick tidigare ut med att forwarden Emil Pettersson lämnar klubben. Nu meddelar Växjö Lakers på sin officiella hemsida att man värvat den tidigare Modo-spelaren.
– Vi har följt Emil sedan tidigare och vi är väldigt glada att få in en ung offensivt skicklig center i vår trupp, säger sportchef Henrik Evertsson till Växjös hemsida.

Emil Pettersson är född och uppvuxen i Sundsvall och spelade förra säsongen i Modo där han var en av nyckelspelarna. Inför den här säsongen valde Pettersson att skriva på för storklubben. Väl där har succén uteblivit och det har endast blivit 12 poäng på 24 matcher för talangen. Nu lämnar han för Växjö.

– Varken vi eller Emil har fått ut det vi förväntat oss, så vi ser det här som den bästa lösningen. Nu får han istället chansen till en nytändning i en annan klubb, säger sportchefen Mikael Lindgren till Skellefteås hemsida.

Emil Pettersson ansluter till Växjö direkt och finns tillgänglig för spel redan på torsdag när Växjö möter Djurgården hemma i Vida Arena.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN