Växjö Lakers fortsätter satsa ungt – skriver A-lagskontrakt

Växjö Lakers har påbörjat lagbygget till nästa säsong. Idag blev det klart med A-lagskontrakt till klubbens J20-spelare Ludwig Wistén och Jonas Röndbjerg.

Inför den här säsongen A-lagskontrakterade Växjö Lakers den unge backen Linus Högberg från egna leden. Nu har klubben fått mersmak på att satsa på sina egna spelare i organisationen och flyttar upp två juniorer ytterligare, till nästa säsong.

Dansk JVM-spelare

Spelarna i fråga är den danska JVM-spelaren Jonas Rönbjerg och Ludwig Wistén. Båda spelarna har husserat under säsongen i Växjös laguppställningar till och från. Ludwig har fått chansen i åtta matcher, medans Jonas endast spelat en match. Kontraktet till nästa år är skrivet på ett år och båda är mycket glada över situationen.

– Jag är riktigt glad för den här möjligheten! Jag trivs jättebra i Växjö, nu gäller det att kämpa sig till en plats i laget, säger Jonas Røndbjerg till klubbens hemsida.

Även Ludwig, fostrad i Huddinge sätter ord på sin glädje i en intervju på Växjö Lakers officiella hemsida.

– Det känns lite overkligt faktiskt och självklart kul att klubben tror på mig. Nu är det bara att fortsätta jobba hårt och visa vad jag går för.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN