Växjö Lakers har påbörjat lagbygget till nästa säsong. Idag blev det klart med A-lagskontrakt till klubbens J20-spelare Ludwig Wistén och Jonas Röndbjerg.

Inför den här säsongen A-lagskontrakterade Växjö Lakers den unge backen Linus Högberg från egna leden. Nu har klubben fått mersmak på att satsa på sina egna spelare i organisationen och flyttar upp två juniorer ytterligare, till nästa säsong.

Dansk JVM-spelare

Spelarna i fråga är den danska JVM-spelaren Jonas Rönbjerg och Ludwig Wistén. Båda spelarna har husserat under säsongen i Växjös laguppställningar till och från. Ludwig har fått chansen i åtta matcher, medans Jonas endast spelat en match. Kontraktet till nästa år är skrivet på ett år och båda är mycket glada över situationen.

– Jag är riktigt glad för den här möjligheten! Jag trivs jättebra i Växjö, nu gäller det att kämpa sig till en plats i laget, säger Jonas Røndbjerg till klubbens hemsida.

Även Ludwig, fostrad i Huddinge sätter ord på sin glädje i en intervju på Växjö Lakers officiella hemsida.

– Det känns lite overkligt faktiskt och självklart kul att klubben tror på mig. Nu är det bara att fortsätta jobba hårt och visa vad jag går för.

Kommentarer

Kommentarer