Växjö går för tionde raka

Igår möttes de båda lagen i en het drabbning som slutade 1-4 till Växjös favör. Ikväll möts de igen, denna gång i Vida Arena där bortalaget Karlskrona söker revansch.

Den andra matchen i dubbelmötet mellan Karlskrona och Växjö går av stapeln ikväll i Vida Arena. Gårdagens match slutade 1-4 till gästande Växjö som tog sin nionde(!) raka seger och siktar ikväll på att utöka vinstsviten.

Lagen kommer till kvällens match med helt olika förutsättningar och formkurvor. Växjö går för sin tionde raka seger ikväll och har vittring på serieledande Frölunda. Endast tre poäng skiljer lagen åt. Karlskrona, däremot, har fem raka förluster i bagaget och är i stort behov av trendbrott för att inte sjunka i tabellen.

Hos hemmalaget är det fortfarande bara Teemu Laakso som saknas efter att både Pontus Netterberg och Eric Martinsson gjort comeback i gårdagens match.

Karlskrona har bara Alexander Deilert och Marcus Paulsson borta efter att ha fått tillbaka de efterlängtade spelarna Mattias Guter och Emil Lundberg.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN