Foto: Bildbyrån

Landslagsmannen, Robert Rosens femårs-kontrakt går ut den 30 april. Efter spekulationer om en framtid utomlands, rapporterade idag MrMadhawk att Rosen ser ut att stanna i Växjö. 

Robert Rosen har under de senaste säsongerna varit en bärande spelare i ett starkt Växjö Lakers. Den välmeriterade landslagsmannen kritade på ett femårs-kontrakt med Växjö efter en succésäsong 2011/12 i AIK, där forwarden stod för hela 60 poäng. Succén i Växjö lät sig heller inte vänta där han har blommat ut till en toppspelare i SHL.

Kontraktet går ut i april

Den 30 april går Rosens fem års kontrakt med Växjö ut och det har spekulerats kring en flytt utomlands. Något som nu inte verkar bli fallet. Enligt MrMadhawk blir det spel i Växjö även nästa säsong för den högerfattade forwarden.                                                          – “Robban” och Växjö är överens muntligt. Det är egentligen bara papperet som ska skrivas under. Han stannar i klubben, avslöjar en insatt källa för MrMadhawk.

Nyckelspelare i Växjö

Rosen stod den gångna säsongen för 27 poäng på 45 matcher och belönades med en landslagsplats och är en kandidat till det stundande VM-spelet.

Kommentarer

Kommentarer