Värvar landslagsforwarden: ”en klubb som alltid går för SM-guld”

0
1612
Foto: Bildbyrån
Efter kvartsfinalförlusten mot Färjestad har flera spelare lämnat HV71. Därmed har det länge ryktats om nyförvärv på ingång till smålänningarna. Nu bekräftar klubben via sin hemsida att man gjort klart med en landslagsmeriterad forward från Ängelholm.

Linus Sandin stod för en kanonsäsong i Rögle där han blev lagets bästa målskytt under säsongen med 16 fullträffar. Efter två år i Ängelholmsklubben står det nu klart att nästa destination blir Jönköping för den målfarlige forwarden, som skrivit på ett tvåårs kontrakt med HV71, skriver klubben på sin hemsida.

– Fantastiskt roligt och en härlig utmaning att komma till en klubb som alltid går för SM-guld. Jag hoppas vara en spelare som kommer att bidra i alla spelformer och ser verkligen fram emot att komma till Jönköping och köra igång, säger Linus Sandin till HV71:s hemsida.

HV71:s sportchef, Johan Hult, beskriver Sandin som en spelare med kvalitéer i både offensiven och defensiven.

– Linus är en spelare som vi följt de två senaste åren. Han är en teknisk och modern högerfattad forward med både offensiva och defensiva kvaliteter, säger Hult till HV71:s hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

två × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.