Foto: Bildbyrån
Örebro förstärker backsidan inför den kommande säsongen. Under måndagen presenterade klubben på sin hemsida att man värvar Aaron Irving, senast i norska högstaligan.

Örebro värvar back. Aaron Irving, senast i norska högstaligan, är klar för spel i Närkeklubben till och med säsongen 2020/2021, skriver Örebro på sin hemsida. Den 23-årige backen bokfördes under den senaste säsongen för 47 matcher och 38 (12+26) poäng i norska Storhamar.

Örebro sportchef Niklas Johansson menar att Aaron Irving är en lovande back och att hans styrka är det offensiva spelet och ett fint skott.

– Jag är jätteglad att Aaron väljer att komma till oss. Aaron är en lovande back i helt rätt ålder. Jag har följt Aaron på nära håll och det ska bli väldigt spännande att se honom i SHL och i vår miljö. Aaron har sina styrkor i det offensiva spelet och han besitter ett fint skott. Jag är övertygad över att Aaron kommer bli en positiv överraskning för många och att vi kan hjälpa honom ta nästa steg i karriären, säger Johansson till Örebros webbplats.

Under den senaste säsongen stod Aaron Irving, som tog silver, för flest mål av samtliga backar i den norska ligan. Dessutom var backen uttagen i All-Star-laget.

Kommentarer

Kommentarer