Foto: Bildbyrån
Under den senaste säsongen noterades Kristoffer Gunnarsson för spel i Frölunda och Linköping. Nu står det klart att det blir spel i HockeyAllsvenskan de två kommande säsongerna för backen.

Mora förstärker backsidan. Kristoffer Gunnarsson har tecknat ett kontrakt över den kommande säsongen med dalaklubben, skriver Mora på sin hemsida. 22-åringen bokfördes för 15 matcher med Frölunda och 26 matcher i Linköpingsdressen under den senaste säsongen. Nu väntar alltså spel i HockeyAllsvenskan den kommande säsongen för Kristoffer Gunnarsson.

– Mora är en klubb som har ambitionen att alltid sträva uppåt och man vill slåss om en SHL-plats. Jag har pratat med flera spelare som varit i klubben innan som säger att det är en jättebra klubb att utvecklas i. Jag känner mig jätteglad att representera Mora nästa säsong. Det kändes rätt redan från början när det kom på tal. Det ska verkligen bli skoj och ärofyllt, säger Bengtsson till Moras hemsida.

Moras klubbdirektör Peter Hermodsson berättar att Gunnarsson är en defensivt inriktad back.

– Vi är jättenöjda över att ha fått Kristoffers signatur. Vi ser det här som en riktigt bra förstärkning. Det är en stor och fysisk defensivt inriktad back som spelar väldigt stabilt och säkert, säger Hermodsson till Moras hemsida.

Kommentarer

Kommentarer