Uppgifter: Supertalangen väljer Växjö

Timrås supertalang Elias Pettersson uppges ha gjort sitt val. Enligt uppgifter till Sportbladet har 18-åringen bestämt sig för spel i Växjö kommande säsong.

Timrås supertalang och tillika JVM-stjärnan Elias Pettersson har gjort stor succé i Timrå. Med 36 poäng på 36 matcher har den 18-årige centern blivit ett hett villebråd för SHL-klubbarna. Nu uppger Sportbladet att han gjort sitt val. Enligt uppgifterna blir det spel i Växjö.
– Tyvärr är han inte klar. Jag säger inte att vi inte löser det till slut men vad jag vet har han (Pettersson) inte kommit speciellt långt i valprocessen, säger Växjös sportchef Henrik Evertsson i en kommentar till Sportbladet.

Blir lagkamrat med brorsan

Pettersson rankas att gå högt i draften och med stor sannolikhet kommer han att lämna Timrå för spel i SHL. Blir det spel i Växjö blir det tillsammans med hans äldre bror Emil Pettersson som nyligen lämnade Skellefteå för Växjö. Men enligt huvudpersonen själv är valet ännu inte gjort.
– Om man har fler alternativ att välja mellan ser jag bara som positivt. Men jag har inte pratat med någon klubb, det är min agent som sköter det. Jag vill lägga hundra procent fokus på Timrå den kommande tiden, säger Elias Pettersson till tidningen.

Agenten förnekar

Även Petterssons agent förnekar att en övergång är klar och meddelar att beslut kommer att tas efter säsongens slut.
– Han är absolut inte klar någonstans. Vi har sagt att vi ska ta ett beslut efter säsongen, säger Johan Altberg.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN