Uppgifter: Poängmaskin fortsätter i Örebro

Den 23:e december meddelade Hockeybladet att Örebro förlängt kontraktet med två av sina nyckelspelare, Greg Squires och Libor Hudacek. Nu kommer även den initierade bloggaren MrMadhawk.se med uppgifter om att man förlängt kontraktet med sin amerikan.

Krislaget Örebro har haft de tufft. Man har förlorat de två senaste matcherna och ligger tredje sist i SHL. Nu kommer ett glädjebesked. Den 23:e december meddelade vi att Örebro förlängt kontraktet med sina två nyckelspelare, Greg Squires och Libor Hudacek. Nu meddelar även den initierade bloggaren Mrmadhawk.se att klubben kritat nytt kontrakt med den amerikanske forwarden Greg Squires. Det nya avtalet ska gälla över de kommande två säsongerna.

Squires hämtades till Örebro från Oskarshamn och hade en ganska tuff första säsong ifjol. Men i år har den snabbe forwarden tagit stora kliv och utvecklats till en av lagets nyckelspelare. Under säsongen har det blivit 20 poäng på 30 matcher, vilket kan jämföras med 24 poäng på 48 spelade matcher ifjol.

Bloggen skriver också att Örebro är aktivt ute och letar nyförvärv. En offensivt spelande back är det man söker enligt uppgifterna.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN