Uppgifter: Nobbade supertalangen på väg bort – ryktas till succélaget

Timothy Liljegren fick inte en plats i Tomas Monténs lagbygge till JVM. Nu kan hans plats i Rögle och SHL också vara räknad, avslöjar MrMadhawk.

Det unga backlöftet, Timothy Liljegren har haft en tuff säsong i SHL i år. Säsongen inledes med körtelfeber och höll 17-åringen länge ur spel. Väl tillbaka har fler motgångar kommit på vägen, för spelaren som väntas gå högt i sommarens NHL-draft. Minskad speltid i Rögle har följts av nobben från Tomas Monténs lagbygge till JVM i Kanada. Nu kan han enligt uppgifter från MrMadhawk vara på väg bort från Ängelholm och till Timrå IK.

– Jag låter klubben sköta snacket kring honom, säger Liljegrens agent, Martin Nilsson, i ett sms till MrMadhawk.

Inget är bestämt

Även Rögles sportchef, Anders ”Masken” Karlsson är fåordig kring situationen runt Liljegren. Talangen som under flera år pekats ut som en framtida storback i svensk hockey behöver få rätsida på säsongen för att utvecklingen ska gå åt rätt håll. Sportchefen är medveten om det men vill i nuläget inte bekräfta uppgifterna om att Timrå IK ska vara den aktuella klubben.

– Vi har funderat på att låta han spela någon mer match. Jag vet mer om detta om någon dag, säger Anders Carlsson, som inte kommenterar någonting om vilken klubb det i så fall kommer handla om, skriver MrMadhawk i sin blogg.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN