Uppgifter: NHL-rutinerad center och hemvändare på radarn

Den NHL-rutinerade centern Anton Lander kan vara påväg hem till Sverige igen efter fem säsonger i Nordamerika. Färjestad är, enligt uppgifter till Nya Wermlandstidningen, intresserade av stjärnan. Även en hemvändare är aktuell för återkomst.

Färjestad söker en center, en ytterforward och en back till nästa års lagbygge. Enligt vad Nya Wermlandstidningen erfar är Anton Lander ett hett namn för karlstadlaget.
– Jag vet inte riktigt hur Anton tänkt sig inför nästa säsong men om han vill spela för Färjestad ska vi göra allt i vår makt för att lösa det, säger sportchefen Peter Jakobsson till NWT.

Den 25-årige centern från Sundsvall har tillhört Edmonton Oilers organisation sedan 2011 och hunnit med 215 NHL-matcher. Mest spel har det dock blivit i AHL, där han under den gångna säsongen gjorde hela 25 mål och 30 assist på 42 matcher.

Hemvändare aktuell

Även Mikael Johansson är aktuell för en fjärde återkomst i Färjestad-tröjan. Han spenderade den gångna säsongen i finska HIFK och noterades för åtta mål och elva assist. Säsongen innan gjorde han 40 poäng i FBK.
– Jag pratade med Micke Johansson i går (måndag). Ville höra hur han tänker. Vi får se vad som händer. Micke är inte borta ur bilden, säger Jakobsson till NWT.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN