UPPGIFTER: Martin Thörnberg stannar i Dalen

Enligt Kvällsposten är Djurgården ute efter den förre HV71-kaptenen Martin Thörnberg. Nu ser värvningen ut att spricka och forwarden blir kvar i Dalen i Hockeyettan för nu.

Det var Kvällsposten som var först ut med nyheten om att Martin Thörnberg ska vara aktuell för Djurgården. Till Hockeybladet kommenterar Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson uppgifterna.

– Han verkar veta mer än mig i alla fall. Även om vi tappar spelare till JVM har vi 13 forwards när alla är friska, säger Joakim Eriksson.

Tillbaka efter skada

I nästa vecka räknar Djurgården med att få tillbaka kaptenen Jacob Josefson, som varit borta i snart tre veckor. Dessutom är Anton Hedman också på väg tillbaka efter skada.

– Jag räknar med Josefson i nästa vecka, det går enligt plan för honom, säger Joakim Eriksson till Hockeybladet.

Samtidigt får Hockeybladet uppgifter som säger att Martin Thörnberg inte är aktuell för spel i Djurgården. Inte för den här gången i alla fall. Han blir kvar i Dalen där han startade med succé och får spela med sin lillebror Jesper. Hittills har han hunnit med en match och gjort fem poäng.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN

[td_block_4 block_template_id="td_block_template_17" category_id="_related_tag" custom_title="ANDRA LÄSER OCKSÅ" header_color="#383cf7" header_text_color="#ffffff" sort="featured" td_ajax_filter_type="td_taxonomy_ids_filter"]