Uppgifter: Linköping ger sig in i jakten på toppforward

Den tidigare LHC-spelaren Tony Mårtensson är en stor ikon i Linköping. Till vardags spelar han i den Schweiziska klubben Lugano. Enligt uppgifter till Aftonbladet jagar LHC den 36-årige forwarden.

Tony Mårtensson är en stor profil i Linköping. Efter att ha öst in poäng tillsammans med radarpartnern Mattias Weinhandl lämnade han för spel i KHL och efter några säsonger i Ryssland valde den svenske toppforwarden spel i Schweiz och Lugano där han spenderat de senaste två säsongerna.

Tidigare klubben jagar honom

Enligt Aftonbladet.se jagar nu den tidigare klubben Linköping hans underskrift inför nästa säsong. När klubbdirektören nås av uppgifterna lägger han locket på.
– Tyvärr får du det trista svaret att vi i det här läget bestämt oss för att inte kommentera några spelare, varken som kan lämna eller komma till oss, säger Anders Mäki, Linköpings klubbdirektör till Aftonbladet.se

Erbjuden ett kontraktsförslag

Enligt uppgifter till Aftonbladet har klubben gett den 36-årige fowarden ett kontraktsförslag. Men huvudpersonen själv väljer att inte kommentera uppgifterna.
– Just nu är Lugano i slutspel. Jag vill fokusera på det. Nästa säsong tar vi senare, säger Mårtensson till tidningen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN