Uppgifter: JVM-hjälten klar för topplaget

Enligt den initierade bloggaren MrMadhawk har Frölunda gjort klart med en riktig drömvärvning inför nästa säsong. JVM-hjälten från 2012 uppges vara klar.

Frölunda ligger inte på latsidan inför nästa säsong. Enligt bloggaren MrMadhawk har man gjort klart med en riktig drömvärvning inför nästa säsong. Enligt uppgifterna har man kommit överens med den tidigare JVM-hjälten, Max Friberg som de senaste säsongerna spelat i AHL.

Forwarden lämnade Sverige för Nordamerika 2013 men har inte fått det där riktiga lyftet och har endast spelat sex NHL-matcher under de fyra år han varit borta. Nu går hans kontrakt ut och Max Friberg väljer att vända hem. Han bekräftar att Sverige är intressant.
– Klart det är intressant med Sverige till nästa år, men är fokuserad på vad vi gör här just nu och ingenting annat, säger Max Friberg till MrMadhawk.se

Hans agent, Jacob Hedin är fåordig när det gäller Max Friberg och nästa säsong.
– Vad han ska göra nästa säsong är inte klart, kommenterar Jacob Hedin till sajten.

MrMadhawk: Enligt mina uppgifter är han överens med Frölunda till nästa säsong.
– Nej, det är han inte, säger Hedin.

Max Friberg var en nyckelspelare i det JVM-lag som tog guld 2012 när han bidrog med hela elva poäng och fanns i toppen av poängligan. Sedan dess har 24-åringen flugit under radarn men nu är han alltså klar för spel i topplaget Frölunda nästa säsong, som också har hans tidigare JVM-tränare Roger Rönnberg som headcoach.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN