UPPGIFTER: HV71 har gjort klart med ny målvakt

HV71 skrev nyligen A-lagskontrakt med målvakten Adam Åhman. Sedan tidigare finns både Linus Söderström och Fredrik Pettersson-Wentzel i klubben. Nu kommer uppgifter att en fjärde målvakt ska vara klar för HV71 till nästa säsong.

Det är uppgifter till MrMadhawk som säger att HV71 kommer få hem Jonas Gunnarsson som är överens om en permanent lösning till nästa säsong. Jonas Gunnarsson har Eksjö HC som moderklubb men har fostrats i HV71. Nu ska han vara överens med HV71 och ansluter till nästa säsong.

– Det har jag ingen kommentar till, säger agenten, Jacob Hedin till MrMadhawk.

Genombrott i Malmö Redhawks

Jonas Gunnarsson hade det svårt i HV71 och lyckades aldrig riktigt komma upp på rätt nivå när han tog steget upp från juniornivån. Stora genombrottet kom istället i Malmö Redhawks där han under en period var förstavalet i målet. Malmö Redhawks lånade sedan ut Gunnarsson till HV71 under oktober månad. Där gjorde han succé och fansen ville ha kvar honom i klubben. Denna säsongen har det hunnit bli 12 spelade matcher med Redhawks och fyra på lån till HV71.

Sedan tidigare finns Linus Söderström som är skadad. Och troligtvis går flyttlasset till New York nästa säsong. D han är på lån i HV71 från New York Islanders. Fredrik Pettersson-Wentzel har gjort en riktigt bra insats och med ett utgående kontrakt så lär han inte stå utan erbjudanden. Adam Åhman skrev klubben nyligen A-lagskontrakt med.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN