UPPGIFTER: HV-backen på väg bort

Han har inte spelat SHL-match sen den fjärde oktober och har varit utanför laget och blivit tillsatt på läktaren, nu är HV-backen enligt uppgifter till MrMadHawk på väg bort från klubben.
-Det har jag inte hört någonting om, säger agenten Niklas Granberg till Expressen.

Alexander Ytterell kom till HV71 inför förra säsongen från Leksand men hann bara spela elva matcher för klubben innan 27-åringen blev skadad och borta resten av säsongen. I år ville Ytterell ta revanch från fjolåret. Han etablerade sig i HV71 och var med i laguppställningen i inledningen av SHL-säsongen. Men sedan har det blivit sparsamt med speltid och fjärde oktober var senast Alexander Ytterell spelade hockey. Nu börjar det ryktas om en flytt både till toppklubbar i Hockeyallsvenskan och även från SHL-klubbar.

Fått utstå kritik

Alexander Ytterell har haft det tungt i HV71 och vid sidan av isen har han fått utstå en massa kritik av fans på sociala medier. Bland annat om att han inte skulle ha vad som behövs för spel i SHL. Nu när HV71 har åtta backar men oftast går runt på sju så finns det helt enkelt inte utrymmer för Ytterell. HV:s J20 har unga lovande spelare som står och väntar och sannerligen kommer testas istället. Spel i Hockeyallsvenskan är dock inget alternativ för Alexanders del.

– Allsvenskt spel är inte intressant för honom, säger Granberg.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN