Uppgifter: Forne JVM-spelaren klar för Djurgården

Den tidigare JVM-spelaren och LHC-backen Jesper Pettersson spelar till vardags i AHL. Nu kommer uppgifter från MrMadhawk.se om att han är klar för spel i Sverige till nästa säsong.
– Just nu ska han spela klart säsongen där borta, sedan får vi se, säger agenten Jacob Hedin till MrMadhawk.se

Den 23-årige backen Jesper Pettersson lämnade Linköping efter säsongen 2013/14 för spel i Nordamerika och AHL. De senaste tre säsongerna har tillbringats i USA och AHL blandat med spel i tredjeligan ECHL.

Enligt bloggaren MrMadhawk.se är den forne JVM-backen klar för en återkomst till Sverige, för spel i Djurgården. Något som agenten varken bekräftar eller dementerar när MrMadhawk konfronterar honom med uppgifterna.
– Just nu ska han spela klart säsongen där borta, sedan får vi se, säger Petterssons agent, Jacob Hedin till MrMadhawk.se.

Pettersson beskrivs som en defensiv back och blev en svensk favorit när han spelade JVM säsongen 2013/14 på grund av sitt hänsynslösa och tuffa spel. Under JVM hade backen just Djurgårdens nuvarande tränare, Robert Ohlsson som tränare. Nu ser det ut som att de kommer att återförenas till nästa säsong.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN