Uppdatering kring skadeläget i HV71

HV71 har flertalet spelare på sin skadelista med tre matcher kvar innan landslagsuppehållet. Sjukgymnast Andreas Frostemark berättar hur situationen ser ut.

HV71 tog i helgen två vinster mot bottenlaget Leksand trots ett par spelare borta på grund av skada. Innan det är dags för landslagsuppehåll återstår det tre matcher. Jönköpings-laget möter Djurgården (borta), Rögle (hemma) och Linköping (hemma).

Skadesituationen

Nu ger sjukgymnasten Andreas Frostemark besked på HV71:s hemsida kring alla skadade spelare. Fem stycken är för nuvarande på skadelistan, men Frostemark hoppas att två kan vara tillbaka i spel den här veckan.

Mattias Tedenby
– Han går vidare med sin hjärntrappa och det ser bra ut. Mattias kommer att gå på is idag (måndag), men är inte spelklar till matchen mot Djurgården. Däremot ser det ljusare ut till torsdag om det fortsätter i samma takt.

Simon Önerud
– Simon fick en smäll mot huvudet i hemmamatchen mot Leksand och har total vila just nu. Vi kommer att följa upp idag, men ser chanserna som små att han spelar innan uppehållet.

Ted Brithén
– Läget är betydligt bättre med Ted. Han går på ett lättare ispass idag och kommer förhoppningsvis spela på torsdag.

Teemu Laine
– Oförändrat läge och fortsatt rehabilitering.

Dylan Reese
– Vi ska göra en ny uppföljning med Dylan på torsdag, men han har svarat bra på vilan och är betydligt bättre i ryggen. Vi har en förhoppning att han kan stegra träningen under uppehållet och kanske vara tillbaka i spel i mitten eller slutet av februari.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN