Tvillingarna återförenas – han blir ny tränare i Rögle

För några veckor sedan blev förre Röglespelaren Chris Abbott klar som sportchef för klubben. Nu har man gjort klart med en ny huvudtränare, nämligen Chris tvillingbror Cam. Cam Abbott kommer närmast från Växjö.

För två veckor sedan stod det klart att Rögle går skilda vägar med tränaren Anders Eldebrink. Sedan dess har de tre tränarna Roger Hansson, Patrik Ross och Magnus Wennström haft huvudansvaret. Nu har klubben dock gjort klart med en ny huvudtränare. Det rör sig om förre Röglespelaren Cam Abbott som närmast kommer ifrån Växjö Lakers där han varit tränare för J20-laget.

”Cam kommer att tillföra bra energi till gruppen”

– Jag är oerhört tacksam och hedrad över att få den här möjligheten att bli huvudtränare i SHL i samma klubb som en gång i tiden trodde på mig och Chris och gav oss chansen som spelare i elitserien. Jag är medveten om att vi står inför en stor utmaning. Jag kommer att ta mig an den här utmaningen på samma sätt som jag gjorde som spelare: med stor passion och intensitet säger Cam Abbott till Rögles hemsida. 

Rögles vd Marcus Thuresson är mycket nöjd med rekryteringen av Abbott som ny huvudtränare.
– Det är en mycket erfaren och kunnig tränartrio som vi redan har. Nu kompletterar vi den med en ny röst och två nya ögon. Cam kommer att tillföra bra energi till gruppen. Han har vinnarskalle och står för engagemang och passion. Cam var vårt förstaval, säger Marcus Thuresson till klubbens hemsida.

Tvillingarna återförenas

I Rögle så återförenas Cam dessutom med tvillingbrodern Chris som för några veckor sedan blev klar som ny sportchef i klubben.
– Vi har nu fått in två nya starka personligheter på nyckelpositioner som står för bra saker. Det känns bra inför den stora utmaning vi står inför, säger vd Marcus Thuresson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN