Två spelare gör comeback för Rögle

Rögle BK har dragits med många skador under den senaste tiden. Vid den förra matchen saknades hela nio spelare, men nu är två av dem spelklara igen. Almen Bibic och Taylor Matson går direkt in i laget inför mötet med Växjö imorgon kväll.
– Det är välkommet att de kommer tillbaka, säger Anders Eldebrink, tränare i RBK, till Rögles hemsida.

Rögle har tappat i tabellen och man ligger nu näst sist i SHL med bara Leksand bakom sig. Så sent som i lördags saknades nio spelare i förlustmatchen mot Brynäs, men nu kommer glädjande besked för fansen – både Almen Bibic och Taylor Matson gör comeback imorgon kväll då man möter Växjö.
– Det är välkommet att de kommer tillbaka. De nya spelarna ger energi och konkurrens i truppen vilket är bra, berättar Anders Eldebrink för Rögles hemsida.

”Väldigt spelsugen”

Almen Bibic har varit borta i drygt två veckor, och prognosen var att backen skulle bli borta en längre tid. Så blev inte fallet, och imorgon står Bibic på isen igen.
– Det har varit jobbigt att stå bredvid. Men jag är spelklar och väldigt spelsugen. Nu ska vi vända det här, förklarar han.

Taylor Matson gör även han comeback efter lång skadefrånvaro. Forwarden har inte spelat en match sedan förra säsongen då han drog på sig en fotledsfraktur i augusti, men nu får amerikanen göra säsongsdebut.

Såhär ställer Rögle upp mot Växjö imorgon ikväll:

Målvakter: Oscar Dansk (Lars Volden)

Backar: Dominik Granak-Alen Bibic, Cade Fairchild-Kevin Marshall, Almen Bibic-Ludvig Claesson, Timothy Liljegren

Forwards: Taylor Matson-Christopher Liljewall-Felix Schütz, Ludvig Rensfeldt-Jack Connolly-Daniel Widing, Bryan Lerg-Filip Karlsson-David Åslin, Mathias From-Simon Ryfors-Daniel Sylwander

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN