Två formstarka lag drabbar samman i Ängelholm

Det är två formstarka lag som ställs mot varandra i Lindab Arena ikväll. Ett Rögle som har fått tillbaka självförtroendet och har fyra raka segrar tar emot Linköping som slog Karlskrona på hemmaplan senast.

Rögle som har vunnit sina fyra senaste matcher tar ikväll emot Linköping på hemmaplan. Ängelholmarna har chans att knapra in poäng på Örebro medan Linköping fortsatt jagar lagen i den absoluta toppen av tabellen.

Fortsatt tungt på skadelistan

Rögle har det fortsatt tungt med skador och på skadelistan hittar vi bland annat landslagsspelarna Patrick Cehlin och Sebastian Wännström, lägg därtill hela fem spelare. I Linköping är skadeläget desto bättre och kommer med fullt lag till matchen.

”Det är ett lag som av tradition är starka på sin hemmaplan”

De senaste mötena lagen emellan har slutat med varsin vinst. Det första mötet vann Rögle med 3-2 och nu senast uppe i Linköping vann hemmalaget med 2-1. Linköpings assisterande tränare, Johan Åkerman vet vad som väntar.
– Rögle kommer med två starka vinster mot Färjestad i ryggen. Vi vet att det är ett lag som av tradition är starka på sin hemmaplan. Samtidigt är vi i fortsatt gott slag vilket talar för en bra match i morgon, säger han till LHC:s hemsida.

Matchstart 19.00 ikväll.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN