Tre nya år i HV71 för Simon Önerud

Lagbygget inför kommande år pågår för fullt och senast i mängden att förlänga kontraktet med HV71 är assisterade kaptenen Simon Önerud som nu är klar för ytterligare tre år med moderklubben.

Simon Önerud har HV71 som moderklubb och är idag assisterande kapten tillsammans med Martin Thörnberg. Simon återvände till HV71 förra säsongen efter fyra år i andra klubbar där han bland annat spelat i Timrå och senast Modo.

– Simon har HV71 i blodet och är en nyckelspelare både på och utanför isen. Vi är väldigt glada över att han fortsätter i HV71. Simon kommer, med sitt stora HV-hjärta, jobba stenhårt varje dag för att föreningen ska nå framgång, säger Johan Hult, sportchef i HV71 till klubbens hemsida.

Simon Önerud har hittills under säsongen skrapat ihop 26 poäng 13 mål och 13 assist på 34 spelade matcher åt sitt HV71 som igår säkrade en slutspelsplats.

-Det är en fantastisk känsla det har hela tiden varit mitt mål att få stanna här och hjälpa HV71och att HV71 får hjälpa mig i min utveckling, det är en dröm som går vidare här säger Simon Önerud till HVTV

Fakta Simon Önerud
Född: 880616, Jönköping
Moderklubb: HV71
Position: Forward
Skjuter: Vänster
Längd / vikt: 185 cm / 92 kg

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN