TRE KRONOR: SHL-matcherna under landslagsuppehållet

Normalt sett pausar SHL under landslagsturneringarna i Euro Hockey Tour, EHT. Så blir inte fallet till Channel One Cup i Moskva som spelas 17-20 december. Tre Kronor lär bestå av mestadels KHL-spelare.

Måndag 14 december är tanken att Tre Kronor samlas inför Channel One Cup som går av stapeln 17-20 december. Normalt pausar SHL den tiden, men nu kommer det att spelas minst elva SHL-matcher under uppehållet.

Under Karjala Cup hade Frölunda nio spelare på landslagsuppdrag, HV71 hade sex spelare, Skellefteå fem spelare borta. För att nämna några. Nu förväntas förväntas framförallt Frölunda, Djurgården och HV71 få flera spelare med i Juniorkronorna. Därmed är de redan så pass brandskattade att de med största sonnolikhet inte kommer att ha några spelare med i Tre Kronor.

– Vi får titta på andra lösningar, det går ju inte att ta spelare från de lagen, säger Johan Garpenlöv till Hockeybladet.

Matcherna som krockar

Brynäs och Oskarshamn spelar tre matcher vardera under landslagssamlingen. Frölunda, HV71, Luleå, Malmö, Rögle och Örebro spelar två matcher vardera samt Djurgården, Färjestad, Leksand och Linköping spelar en match vardera under landslagssamlingen. Skellefteå och Växjö har inga matcher, än så länge under den perioden.

Tisdag 15 december

Linköping-Oskarshamn
Brynäs-Leksand
Malmö-HV71
Rögle-Färjestad
Djurgården-Frölunda

Torsdag 17 december

Rögle-Malmö
Brynäs-HV71
Luleå-Oskarshamn
Örebro-Frölunda

Lördag 19 december

Brynäs-Örebro
Oskarshamn-Luleå

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN