Brynäs petar importen – juniorer ersätter

Det har inte varit någon lyckad inledning i SHL för Louie Caporusso. I kvällens match väljer Brynäs att peta transatlanten. Två juniorer får istället chansen.

Louie Caporusso kom till Brynäs från tyska ligan där han spelat de fyra senaste säsongerna med stark poängutdelning. Med lyckade värvningar i Gunderson, Paille, Clark och Palushaj på senare tid, brukar Brynäs veta vad man gör när man värvar spelare från andra sidan Atlanten. Nu verkar man dock ha gått på en nitlott då man inför kvällens match mot Skellefteå i Gavlerinken petar en tilltänkt poänggörare i Louie Caporusso som inte ens får byta om i kvällens match mot Skellefteå.

Importen levererar inte

Brynäs har inte fått den utveckling man ville se av den 28-årige kanadensaren. Hittills står han enbart noterad för en assist på 7 matcher och har -5 i plus/minus-statistiken. På försäsongen såg han lovande ut och fick goda lovord från lagets coacher. I CHL har han också levererat fem poäng på sex matcher. Men i SHL har det alltså låst sig. Till kvällens match petas han och istället kommer man att låta två juniorer få chansen. Alexander Bjurström går in i fjärdekedjan med Daniel Mannberg och Christopher Liljewall medan man har Marcus Westfält som trettonde forward. Detta enligt Brynäs officiella hemsida.

Matchen börjar 19:00. Brynäs hittar vi just nu på trettonde plats i SHL, fem poäng efter Skellefteå som är femma.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN