Tränarnas tankar efter Rögle – Örebro

Under tisdagskvällen tog Rögle emot Örebro som inte hade något att spela för. Något att spela för hade dock Rögle och det visade sig också under matchens gång. En match Rögle vann med hela 5-1. 

Gästernas tränarna Niklas Sundblad var inte nöjd efter matchen.
– Det var en dålig insats, jag vet att det inte gällde så mycket. Fast vi måste spela bättre än så,det var en ganska smärtsam upplevelse för oss. Rögle kom ut med energi och de var bra, de har en skicklig målvakt. Nu har vi en match kvar, den ska vi göra på ett bättre sätt, sade han på presskonferensen efter matchen.

Rögles assisterande tränare, Roger Hansson, var desto mer nöjd efter att ha krossat Örebro med hela 5-1.
– För oss var det viktigt att komma ut med energi och vi försökte göra det så svårt för dem så möjligt. Jag tycker att vi lyckades med uppgiften. Vi fick ett ganska tacksamt läge också med tanke på att Örebro får två utvisningar i början där vi kunde göra mål, säger han nöjt.

För Örebros del väntar Karlskrona på torsdag innan man tar semester för den här säsongen. För Ängelholmarna väntar nu kval för att hålla sig kvar i SHL. Ett kval som startar mot slutspelsseriens vinnare i HockeyAllsvenskan, den 23 mars.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN