TÖRNGREN: ”Fantastiskt att få komma tillbaka till HV71”

Igår lämnade han Färjestad efter endast en säsong i klubben. Idag blev det klart att den förre guldhjälten Christoffer Törngren vänder tillbaka Jönköping och HV71.
-jag ser fram emot att få spela inför ett kokande Kinnarps Arena igen, säger Törngren till klubbens hemsida.

Det blev endast en säsong i Färjestad för Christoffer Törngren. Klubben meddelade igår på sin hemsida att man gemensamt kommit fram till att bryta kontraktet. Anledningen ska vara att Törngren inte fått den utveckling man hoppats på. Nu vänder han hem till Jönköping och HV71.

–Jag har väldigt många bra minnen härifrån och det känns fantastiskt att få komma tillbaka. Jönköping och HV71 känns som hemma för mig och jag ser fram emot att få spela inför ett kokande Kinnarps Arena igen, säger Christoffer Törngren till HV71.se

Revanschsugen

Efter att Färjestad meddelat att man valt att bryta med Christoffer så gick det undan. Diskussioner ska ha pågått under en tid, men ingenting var klart. Christoffer ser fram emot att få spela i HV-tröjan igen och valet att skriva på för HV71 var rätt självklart även om det fanns andra alternativ på bordet.

–Det känns verkligen skitbra att komma tillbaka till HV. Jag är revanschsugen efter förra säsongen, säger han till jp.se

Sportchefen i HV71 Johan Hult är nöjd över att guldhjälten från förra säsongen är tillbaka i klubben.

–Christoffer är en forward som kan bryta mönster med sin klubbteknik och sin fina skridskoåkning. Jag vet att han är oerhört motiverad över att komma tillbaka till HV71 och det ska bli kul att se honom i HV-tröjan igen, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN