Toppmöte väntar i Vida Arena

Det är ett mycket intressant möte som står för dörren i Vida Arena. SHL:s två bästa lag ställs mot varandra och förstaplatsen ligger i potten.

Växjö har som bekant gått som tåget nu på slutet. På de 13 senaste matcherna har nuvarande serieledarna vunnit hela tolv stycken. Det blir en tuff nöt att knäcka för tabelltvåan Frölunda, som dock också är i mycket bra form. Göteborgarna har plockat nio vinster på de 13 senaste och ligger endast en poäng efter Växjö med en match mindre spelad.

Möten tidigare under säsongen

Ikväll spelas den sista matchen mellan dessa lag i grundserien. Frölunda har plusstatistik på Växjö, men vid en hemmavinst ikväll slutar båda lagen på sex poäng sinsemellan.

Omgång 5: Frölunda – Växjö 3–1 (6 oktober)
Omgång 26: Frölunda – Växjö 8–5 (10 december)
Omgång 34: Växjö – Frölunda 4–1 (12 januari)

”Känner oss starka”

Till Frölundas hemsida berättar den assisterande tränaren Pär Johansson kort om hur laget känner sig. Han meddelar samtidigt att man har fullt lag med sig till Växjö.
– Det är bra att få spela mot tuffast möjliga motstånd inför CHL-finalen. Och vi vet vad vi gav oss in i januari. Nu har vi släppt lite på träningen och känner oss starka. Vi har fritt val från alla hyllor som man säger i Danmark.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN