Toppmöte väntar i Kinnarps Arena

Hv71 spelar ikväll sin tredje raka hemmamatch och dom ställs inför ett glödhett Brynäs som kommer med åtta raka vinster i bagaget, laget har inte förlorat under februari. HV71 kommer senast från en komfortabel 5-2 seger mot Skellefteå AIK en match där andrafemman spelade en avgörande roll.

Brynäs har hittat rätt fokus och en bra balans

Förra veckan resulterade i 14 mål och nio poäng av nio möjliga åt Brynäs. Laget har en bra känsla och fokus och spelar balanserat vilket bidrog till att man vann över serieledarna Växjö med 4-1. En vinstkänsla som man vill ta med sig ner till Jönköping.

-Känslan i laget är jättebra! Vi spelar en perfekt match i tre perioder mot Växjö, det är kontrollerat och fokuserat i varje moment vi gör säger Tommy Sjödin till Brynäs hemsida.

Ullström: ”Om jag får bestämma så spelar jag”

I Jönköping pratas det mycket om när David Ullström ska göra comeback. David har senaste veckorna kört för fullt på träning och även varit med och ”gnuggat” power play spel vilket Hv71 haft problem med hela säsongen. Ullström sa senast igår i en intervju med Jönköpings-Posten att ”om jag får bestämma så spelar jag”.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN