Toppen mot botten i Växjö

Precis som rubriken säger så är det verkligen toppen mot botten i VIDA Arena. Tabelltvåan Växjö tar emot bottenlaget Rögle. Kommer Rögle överraska eller tar Växjö sin elfte (!) raka seger?

Växjö är uppe och nosar på serieledande Frölunda och är just nu endast tre poäng efter i tabelltoppen. Växjö är  mitt uppe i en mycket imponerande vinstsvit på tio raka segrar. Även Rögle har en lång svit. Det är däremot en negativ sådan och Ängelholmslaget är uppe i nio raka förluster. Rögle har hela åtta poäng upp till Leksand på placeringen ovanför.

Lagen har mötts två gånger tidigare under säsongen där Växjö har gått segrande ur båda. Den första var premiäromgången i Ängelholm då Växjö vann med 5-3, det andra mötet lagen emellan spelades den 1 december i VIDA Arena och då vann Lakers med stabila 2-0.

Skadeläget:
Till kvällens match saknar Växjö Toumas Kiiskinen och Teemu Laakso.

Rögles skadelista är betydligt längre och man saknar hela åtta spelare inför matchen. De som saknas är Patrick Cehlin, Jesper Williamsson, Mathias From, Sebastian Wennström, David Åslin, Matt Fraser, Viktor Lindgren och Daniel Widing.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN